Besparen op de maandelijkse vervoerskosten

Misschien komt het je wel bekend voor… Jouw werk is niet om de hoek van jouw woonplaats. Je krijgt van je werk wel een kilometervergoeding maar dit voldoet niet aan de exacte kosten die jij maakt. Zowel de auto, het ov en de fiets zijn op lange termijn niet rendabel maar je werk is toch echt net te ver weg om te lopen. Wellicht is het voor jou handig om een elektrisch longboard te kopen. Lees snel verder om erachter te komen of dit vervoersmiddel bij jou past!

Rendabel voor de portemonnee

Het feit dat je wat verder van je werk af woont kan heel fijn zijn. Zo kan je op deze manier werk en privé goed gescheiden houden. De kans dat jij klanten of collega’s in jouw woonplaats tegenkomt is erg klein. Dit zorgt voor een gevoel van vrijheid. Werk is werk en als je thuis bent, ben je ook echt thuis. Maar deze afstand tussen jouw huis en de werkplek kan uiteindelijk toch zijn tol eisen. Het kan namelijk zo zijn, dat jouw maandelijkse vervoerskosten hoger oplopen dan wat jij fijn vindt. Maar er is nu een rendabele oplossing om op jouw vervoerskosten te besparen.

Een elektrisch skate- of longboard is wellicht het vervoersmiddel waar jij als forens erg blij van wordt. De eenmalige aanschaf van een elektrisch skateboard gaat jou veel maandelijkse vervoerskosten besparen. Er zijn al veel verschillende merken voor dit vervoersmiddel op de markt. Het beste wat je kunt doen is langsgaan bij een skate winkel zodat jij een professional om passend advies kunt vragen. Zelfs de wat goedkope elektrische skateboards zijn al geschikt voor jou als forens. Het gaat er jou vooral om dat je snel en voordelig op je werk aankomt. Het is niet de bedoeling dat je allerlei tricks met je board wilt aanleren.

Snel en zorgeloos naar je werk

Met een elektrisch skate- of longboard kan jij door het verkeer heen zweven. De boards zijn erg makkelijk in gebruik. Er wordt altijd een afstandsbediening bij jouw elektrische board geleverd. Met deze afstandsbedieningen heb jij de controle over het board in handen. Vaak kan je met de afstandsbediening de snelheid van het board controleren. Ook is de rem op de afstandsbediening terug te vinden. Zorg er dus altijd voor dat jij de afstandsbediening van het elektrische board bij je hebt als je deze gebruikt. Op die manier kan je zowel de veiligheid van jezelf als van de andere weggebruikers garanderen.

Voordat jij het elektrische skateboard gebruikt op de openbare weg, is het handig om ermee te oefenen op bijvoorbeeld een parkeerplaats. Het gebruik van het board is eigenlijk erg simpel. Maar het is wel belangrijk dat jij jouw board leert kennen en oefent met je balans en richtingsgevoel. Een elektrisch longboard heeft veel weg van een surfplank en het is dan ook belangrijk dat jij jouw evenwicht kunt bewaren voor veilig gebruik van dit vervoersmiddel. Als jij je zeker genoeg voelt om de weg op te gaan, dan ben jij er klaar voor om gebruik te maken van dit snelle vervoersmiddel.

One thought to “Besparen op de maandelijkse vervoerskosten”

  1. Leuk advies, maar helaas zijn deze gemotoriseerde longboards net als hooverboards en ander gemotoriseerd ‘speelgoed’ niet toegelaten voor gebruik op de openbare weg. Ze mogen alleen op eigen terrein gebruikt worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *