Zalando's best in class

Extra stufi met Zalando’s Best in Class

Geef antwoord op een belangrijk e-commerce vraagstuk, giet het in een essay en win 4000 euro + een e-commerce experience bij Zalando in Berlijn. Dat is het idee van Zalando’s Best in Class.

Natuurlijk ken je Zalando en waarschijnlijk heb je er ook wel eens iets besteld. En net als bij iedere webwinkel mis je het ‘echte’ advies. Advies wat je in de fysieke winkels wel krijgt. En hoewel de winkelmedewerker bij sommigen ook voor irritatie zorgt, voorzien ze wel in een behoefte. Velen van ons hebben soms nou eenmaal advies nodig. Bij Zalando onderbreekt dit offline winkeladvies ook en daarom zijn ze op zoek naar het allerbeste alternatief! Heb jij het gouden idee en/of het beste antwoord op de vraag:

Hoe geef je online klanten het beste persoonlijk advies?

Ben jij student en heb jij hier een bepaalde visie over of een geniale oplossing voor achter de hand? Dan wil Zalando dat graag horen! Als MBO-, HBO- en WO-student kun je nu meedoen met de ‘Best In Class’-wedstrijd. De inzender van het winnende e-commerce-idee krijgt van Zalando een scholarship van €4.000 (belastingvrij). Naast deze geldpot, win je een tweedaagse e-commerce experience op Zalando hoofdkwartier in Berlijn.

Hoe kun je meedoen?

  1. Aarzel niet, klim in die pen (of pak gewoon het toetsenbord) en verrijk Zalando met jouw kennis. Het essay dient min. 2000 en max. 3000 woorden te bevatten. In de Zalando Press Room vind je de nodige portie feiten en cijfers om je visie eventueel mee te ondersteunen. Maar voor de rest: gooi alle beperkingen overboord, wees creatief en overtuig Zalando van jouw visie.
  1. Stuur jouw essay in PDF-formaat, samen met een inschrijvingsbewijs van het huidige academiejaar op naar: bestinclass@zalando.nl. Wees gewaarschuwd, the deadline is just around the corner! Je kunt jouw essay opsturen vanaf zaterdag 1 april 2017 tot en met vrijdag 30 juni 2017, 23u59.
  1. Nadat de deadline verlopen is gaat de jury, samengesteld uit drie Nederlandse Zalando-medewerkers, op zoek naar de winnaar. Ze letten hierbij op creativiteit, innovatie en uitvoerbaarheid. Alle deelnemers worden vrijdag 14 juli 2017 via e-mail op de hoogte gebracht van de einduitslag.

Dus droom je al jaren van een unieke buitenlandstage die je maar niet kan bekostigen? Ligt het inschrijvingsgeld voor je studie iets te hoog? Of wil je simpelweg het volgende schooljaar je studentenkamer en je garderobe een upgrade geven? Aarzel niet en neem deel aan de ‘Best in Class’-competitie.

Oh ja, en studenten krijgen sowieso 10% korting bij Zalando. Zie: https://www.zalando.nl/studentenkorting/.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *