Mijn eerste blog!

Na 4 jaar studeren en op mezelf wonen, denk ik wel iets te weten of een studenten huishoudboekje. Dat je als student weinig te besteden hebt, is algemeen bekend. Maar door zuinig met je geld om te gaan en naast je studie te werken, kom je toch een heel eind.  Door iedere maand goed op mijn geld te letten, ben ik er eindelijk in geslaagd geld over te houden en zelfs te sparen. Dit kan jij ook. Op deze blog geef ik tips over besparen, studeren en alles wat erbij komt kijken.

Als student wil je iets naast je studie doen. Reizen, terrasje pakken en mooie spullen aanschaffen. Dit moet mogelijk zijn met een beetje plannen. Hierbij heb ik startsein gegeven voor mijn blog. Ik hoop dat je vindt wat je zoekt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *