Money, money, money

He jij, zuinige student! Volg je braaf alle tips op die op deze website staan? Smaken de tips naar meer? Working RebelZ  denkt graag met je mee. Hierbij 3 bonus tips voor studenten die elk dubbeltje het liefst 5 keer omdraaien…..

Dans goedkoop!

Dat danst het lekkerst. Hoe dan? Gaan wij jou vertellen. Jij bent vast een festivalganger want je bent student in 2019. You like to move it, jij denkt in muntjes in plaats van in euro’s en jij weet hoe laat we naar het main stage moeten. Als festivalhopper heb je knaken nodig want klimmen over de muur is zonde van je outfit én je energie. Daarom beste festivalgangers, adviseren wij je om op de dag zelf zonder kaartje naar the place to party te gaan. Er zijn altijd mensen die ineens niet meer willen, een kaartje over hebben of toch op de lijst blijken te staan. Die willen NU van hun kaartje af. Ook they like to move it move it and they want it now! Meestal zijn zij ook niet de enige die omhoog zitten. Iets met vraag en aanbod en koersverandering. Voilà! Check deze blog voor meer festival tips……

Bruine bonen zijn hip en happening

Want cheap! Oké, ze zijn niet super sexy maar hier valt iets aan te werken. Working RebelZ is van alle makten thuis, ook van de culinaire. Hierbij 3 gerechten die zelfs bruine bonen lekker maken. Tel uit je winst:
1. Bruine bonen met paprika, champignons, gehakt en veel kaas.
2. Bruine bonen met spek en veel kaas.
3. Bruine bonen dip voor je nacho’s (met veel kaas)
Kaas is wel key zoals je ziet. Extra tip: koop een grote zak kaas op de markt.  Eet smakelijk!

Zoek een baan!

Misschien wist je het nog niet maar een baan brengt geld in het laadje. Klaar met de excuses. Je rug doet echt niet zo veel pijn en werkpaarden kunnen nog steeds sierpaarden zijn. Je kunt een dubbeltje pas vijf keer omdraaien als je een dubbeltje hebt. Concreet: wij hebben jouw ideale baan. Hoe gaaf is dat!? Of jij nou een kantoormuis bent of een horecatijger, we got it all.  Check nu onze vacatures en binnenkort hoef jij de dubbeltjes niet meer om te draaien!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *