Knoowy

Samenvattingen kopen op Knoowy

Ken je dat moment in de collegebank waarbij je jezelf afvraagt waarom je in godsnaam dat dure studieboek hebt aangeschaft? Het boek staat in de verplichte literatuurlijst, maar het blijkt dat er slechts één hoofdstuk uit behandeld wordt. Zonde geld! En dat past absoluut niet bij het uitgavepatroon van de zuinige student.

Wij vonden de oplossing bij Knoowy. Knoowy is een online platform waar studenten elkaars zelfgemaakte samenvattingen kopen en verkopen. Superhandig wanneer je met de hulp van anderen wil slagen voor dat ene lastige vak, of wanneer je op het laatste moment erachter komt dat je toch nog veel moet leren. De samenvattingen die studenten op Knoowy aanbieden zijn vaak goedkoop, maar toch van hoge kwaliteit.

Wij zagen er samenvattingen van onze opleiding uiteenlopend van 1,99 euro tot meer dan 10 euro. De kwaliteit konden we voor sommige documenten beoordelen aan de hand van reviews die andere studenten hebben geschreven.

Geld verdienen aan jouw samenvatting?

Wil je zelf bijverdienen middels de verkoop van je eigen studiedocumenten? Dat kan! (Zuinige) Studenten maken er gratis een account aan, uploaden hun samenvattingen en collegeaantekeningen, stellen de verkoopprijs vast, en krijgen betaald zodra de documenten gedownload worden. Het leuke aan de verkoop is dat éénzelfde document meerdere keren verkocht kan worden. Doordat je dus meerdere keren een paar euro ontvangt, kunnen de verdiensten toch hoog oplopen.

Sinds kort kun je op Knoowy ook studiehulp vinden. Bij dit nieuwe concept kun je als student ook geld bijverdienen. Studenten komen op laagdrempelige wijze met elkaar in contact en geven elkaar bijles of scriptiehulp. Ook bij dit concept mag de student zelf de tarieven bepalen.

Heeft Knoowy je interesse gewekt? Maak dan snel gratis een account aan en doe je voordeel ermee.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *